stars 4,8 / 5 - 34 beoordelingen
0 mini-cart
 0,00

Geen producten in de winkelwagen.

Maatadvies

Twijfel je over welke maat koksbuis je nodig hebt? Chaud Devant heeft daar een handige maattabel voor gemaakt. Zo kom je er achter welke maat van kokskleding of horeca kleding jou het beste past.
Alle dames- en herenmaten van Chaud Devant op een rijtje! Klik op de afbeelding van de maattabel  en neem de juiste maat voor jouw koksbuis, koksbroek, koksmuts, koksschoenen e.d.

Meettip koksbuizen:
Bepaal voor de maat van je koksbuis je borstomvang, het liefst zonder kleding. Het breedste deel van de borst ga je meten. Dit is de plek vlak onder je oksels, op tepelhoogte. Haal het meetlint vanaf de rug, onder de oksels naar voren en trek het over het volste gedeelte rond je lichaam. Zorg ervoor dat het meetlint horizontaal is en dat je het meetlint niet te strak trekt! Lees de afstand af en bekijk in de maattabel welke maat koksbuis jou past.

Meettip pantalons:
Bepaal voor de maat van je koksbroek je tailleomvang, het liefst zonder kleding. Het smalste deel van het bovenlijf ga je meten. Haal het meetlint vanaf de rug, rond de taille naar voren en trek het rond je lichaam. Zorg ervoor dat het meetlint horizontaal is en dat je het meetlint niet te strak trekt! Lees de afstand af en bekijk in de maattabel welke maat koksbroek jou past.

Onze hulp nodig? Neem gerust contact met ons op.