stars 4,8 / 5 - 34 beoordelingen
0 mini-cart
 0,00

Geen producten in je winkelmand.

Over ons

‘No waste’ want Chaud Devant is ‘too good to waste’. Uit die gedachten is deze speciale outlet ontstaan door Tomatina B.V..

Elk seizoen maken artikelen plaats voor de nieuwste creaties. In onze online outlet koop jij jouw favoriete kokskleding/ horecakleding e.d. van de afgelopen seizoenen met hoge kortingen. Kijk snel in de winkel en vindt koksbuis, koksbroek, schort, sloof en veel meer. Daarnaast organiseren wij speciale outlet-events waar naast het online assortiment meer wordt aangeboden. 25 jaar geleden is Chaud Devant met een mooi verhaal begonnen en is het uitgegroeid tot hét trendy label voor de moderne chef kok, keuken teams en bedienend personeel. In Amsterdam wordt alles ontworpen en daarna bewust in Europa geproduceerd. Chaud Devant wordt gedragen in het café bij jou om de hoek, maar ook in tv-programma’s en sterrenrestaurants! zolang de voorraad strekt. Laten we zo, samen bijdragen aan een duurzame wereld.

De producten op de site zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. Laten we samen bijdrage aan een duurzame wereld door de ‘waste’ te verkleinen.

Chaud Devant Outlet is…

✓ Hoge kortingen
✓ ‘No waste’
✓ Levering in NL en BE
✓ Gratis bezorging vanaf € 100,00 excl. btw (€ 121,- incl btw)
✓ Veilig bestellen & betalen

Chaud Devant Outlet is voor…

Iedere horeca-ondernemer en/of medewerker kan bij ons online zijn favoriete Chaud Devant items aankopen. De prijzen op onze website worden altijd exclusief btw vermeld. Wij leveren in Nederland en België.

Laat het ons weten als je een specifieke vraag of wens hebt.  Je kunt ons een bericht sturen of met ons chatten van maandag t/m vrijdag van 9.00-17.00 uur.
Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe binnenkomers, acties en speciale outlet-events!

Bekijk het complete aanbod | Neem contact op met Chaud Devant Outlet