stars 4,8 / 5 - 34 beoordelingen
0 mini-cart
 0,00

Geen producten in de winkelwagen.

Kokskleding & Horecakleding

Resultaat 1–30 van de 120 resultaten wordt getoond

Kokskleding & Horeca kleding van Chaud Devant

Als je het ons vraagt is kokskleding en horeca kleding een verlengstuk van je persoonlijkheid en/of van het horeca concept. In deze online outlet van Tomatina BV kun je al jouw favoriete items kopen van de afgelopen seizoenen van Chaud Devant.

Chaud Devant ontwikkelt haar collecties in Amsterdam speciaal voor de moderne chef-kok, keukenbrigades en bediening. Bovendien maken zij gebruik van hoogwaardige kwaliteiten, waardoor het inmiddels bekend staat om haar lange levensduur. De kokskleding en horeca kleding is geschikt voor intensief gebruik en gemakkelijk in onderhoud. Tevens kan het industrieel gereinigd worden op hoge temperaturen.

De collectie van Chaud Devant bestaat uit een groot assortiment kokskleding voor chefs, waaronder koksbuizen, koksbroeken, schorten, sloven en veiligheidsschoenen. De kokskleding van is speciaal ontworpen voor koks die houden van design zonder concessie te doen aan het comfort. Daarom is er ook kokskleding speciaal voor dames. Want een dames koksbuis en dames koksbroek draagt absoluut comfortabeler. En vergeet niet, met een bijpassende koksmuts is jouw outfit helemaal compleet!

Naast de kokskleding ontwerpt Chaud Devant ook bedieningskleding. Of je nu op zoek bent naar een standaard sloof of een trendy leren schort, bij Chaud Devant vind je een stijl die bij je past.

Kun je jouw favoriete item niet vinden? Neem dan contact op met onze klantenservice voor advies!